Panasonic øker tilstedeværelsen i Norge

Aslak Nag er ny Key Account Manager i Panasonic Heating & Cooling i Norge.

I sin nye rolle skal Nag jobbe mot distributører, installatører og bedriftskunder for å øke tilstedeværelsen til Panasonic Heating & Cooling.

– Jeg ser veldig frem til å jobbe med Panasonic sine produkter, og å ha mye kontakt med alle våre partnere og kommersielle kunder. Min rolle vil være å sørge for at partnere og kunder har alt de trenger for å være trygge på produktene våre, forteller Nag.

Lang erfaring

Nag tredde inn i stillingen i august i år, og kom fra stillingen som prosjektleder i Sørskår Mekaniske Verksted. Han startet sin karriere innen kulde- og varmebransjen som kuldemontør, og har siden hatt stillinger som HVAC-prosjektingeniør, prosjektleder og regionsjef i Ahlsell. Til daglig vil Nag jobbe fra Ryfylke, men han vil være mye på reise for å bistå partnere og bedriftskunder over hele landet.

Panasonic har vært til stede på det nordiske varme- og kjølemarkedet i 35 år. Virksomheten distribuerer innovative produkter, som er tilpasset det skiftende klimaet i Norden. Panasonic har nettopp åpnet sin første fabrikk i Europa, i Tsjekkia, da etterspørselen etter Panasonics luft-til-vann varmepumper øker i det nordiske markedet.