Verdens minste 6000 lumen laser projektor-serie

Panasonic lanserer en bærbar LCD-laserprojektorserie med de minste og letteste dimensjonene i sin lumenklasse.

De bærbare projektorseriene VMZ60 og VMZ50 veier kun 7,2 kg, og inkluderer fem nye modeller i WUXGA (PT-VMZ60, PT-VMZ50, PT-VMZ40) og WXGA (PT-VMW60, PT-VMW50). Den lette og kompakte konstruksjon, gjør projektorene enkle å flytte rundt i bedrifts- og utdanningsmiljøer.

Projektorserien er rettet mot de som er ute etter en rimeligere overgang fra lampe til laser med enkle skjermprojeksjons-innstillinger. Projektorene har en lysstyrke på 4500 – 6000 lumen, noe som gir lyse og skarpe bilder med høy fargekorrosjon.

Serien er tilgjengelig fra mars 2019 (VMZ50) og juni 2019 (VMZ60). Begge lover 20 000 timers vedlikeholdsfri drift, takket være ny kjøleteknologi, utviklet fra vårt utvalg av projektorer med høyere lysstyrkenivåer.

Projektorene har et 1,6 x zoomobjektiv for fremvisning på korte avstander, og har «lens shift»-funksjon som optimaliserer bildet i rommet.  Dette forbedrer projektorenes fleksibilitet og gjør dem ideelle for bruk i små klasserom, møterom og andre rom med begrenset plass.

Fire av modellene er kompatible med Digital Link, for samtidig overføring av video-, lyd- og kontrollsignaler på opptil 150 meter med en enkel LAN-kabel. Andre funksjoner inkluderer en USB Memory Viewer-funksjon, og muligheten til å ta med din egen enhet når du bruker projektorens trådløse modul. Med denne funksjonen kan besøkende koble til projektoren via en app og dele informasjon og dokumenter uansett posisjon og helt uten kabelproblemer.

Alle projektorer støtter også 4K og 30p signalinngang, noe som gjør rekkevidden til en fremtidssikker løsning for å projisere den nyeste bildekvaliteten og innholdet.

For mer informasjon om Panasonic Visual System Solutions, vennligst besøk: https://business.panasonic.no/visual-system/