Nye projektorserier med lang levetid

Panasonic Business lanserer to nye serier for fremvisning på korte distanser, og med en levetid på opptil 20 000 timer. Dette gjør dem ideelle til bruk i bedrifts- og utdanningsmiljøer over lengre perioder.

PT-TW371R-serien består av fire nye modeller, som alle kan fremvise et 80-tommers bilde fra kun 75 cm (PT-TX430 / TX340) eller 80 cm (PT TW371R / TW370). Projektorserien er tilgjengelig i WXGA og XGA med 3 200 til 3 800 lumen lysstyrke. Den korte fremvisnings-distansen reduserer skyggeproblematikk, og gjør derfor projektorene ideelle for mindre møterom. Toppmodellen PT-TW371R har også en interaktiv funksjon, med en lightpen og whiteboard-modus.

I tillegg til modellene ovenfor, lanserer Panasonic samtidig en ny bærbar serie (PT-LB425) bestående av seks modeller. Alle er utstyrt med et 1,2 x zoomobjektiv som er ideell for projeksjon i bevegelse. Serien har lysstyrkenivåer fra 3 100 til 4 100 lumen, og er tilgjengelig i WXGA og XGA.

En av de viktigste funksjonene til i begge de nye projektorseriene, er at lampen kan være i drift i opptil 20 000 timer. Dette sikrer svært lave eierkostnader og forbedrer samtidig projektorens pålitelighet. I tillegg forlenges også filterets levetid til 10 000 timer. Dette reduserer vedlikeholdet til en gang hvert femte til syvende år, avhengig av driftstiden. Begge projektorene opererer med et lydnivå på kun 30 dB, og distraherer derfor ikke under møter, seminarer og forelesninger.

Videre har projektorene et høyt kontrastforhold på 16 000: 1 i et kompakt chassis, og en dagslysfunksjon som garanterer optimal lysstyrke selv i sterkt opplyste rom.

Begge seriene er egnet for både horisontal og vertikal fremvisning. «Corner keystone»- korreksjon og korrigering for buede skjermer, gjør det fleksibelt å justere projektorene til forskjellige miljøer.

Med en memory-viewer og USB Display-funksjon, sammen med ulike utganger (HDMI, Computer I x2, Monitor Out x2), har begge projektorseriene mange tilkoblingsmuligheter. Dette gjør det enklere for ansatte og studenter å ta med egne enheter som en PC, og dele informasjon.

PT-TW371R og PT-LB425 serien er tilgjengelige fra desember 2018.