Panasonic præsenterer det mest energieffektive kassettesystem nogensinde

Panasonic præsenterer to nye kassette-modeller til produktlinjen, der er designet specielt til kontorer, butikker og restauranter. De nye 5 og 6kW-kasetter er lette at installere, og de passer perfekt til europæiske standard loftsgitre på 60×60 centimeter.

De nye kassetter er de mest energieffektive i klassen, der kan varme og køle ned til -10 grader, og de kan forbindes til bygningskontrolplatforme som KNX, Modbus og EnOcean. De kan også let integreres med dine BMS-systemer. PAW-AC-DIO interfacet giver mulighed for ’dry contacts’ (on/off og fejlbeskeder), hvilket yderligere sikrer en let installation.

Systemet er både let at bruge og installere, og med det nye IntesisHome-interface kan det nemt styres med en smartphone eller over internettet.  Systemet har også en frisk-luft-indgang på begge kassetter, en afløbspumpe og kan installeres med den eksisterende R22-rørføring.

Kassetterne er lette at installere i alle miljøer. Installationen er endda blevet ekstra fleksibel, idet systemets rørlængde kan være på op til 30 meter og en maksimal stigning på 20 meter. Hvis loftet er højere end 2,7 meter, kan du vælge en højtryks-funktion, der sikrer den optimale luftcirkulation. Disse funktioner gør Panasonic kassetten til den ideelle professionelle løsning.

Yderligere information om Panasonics varme- og køleløsninger kan findes på https://www.aircon.panasonic.eu/DK_da/.