Med Panasonics nye Wifi-kit kan du styre varmepumpen fra telefonen.

Nyt udstyr til dit smart home – indstil varmepumpen fra mobilen

Temperaturerne svinger, og varmepumpen skal jævnligt indstilles, så der hverken er for varmt eller koldt. Nu gør Panasonics nye wifi-kit det muligt at fjernstyre sin varmepumpe direkte fra mobiltelefonen, så du kan være helt sikker på, at temperaturen er perfekt, når du kommer hjem.

Når temperaturen skyder i vejret på de solfyldte sommerdage, er det skønt at kunne justere indeklimaet derhjemme eller i sommerhuset, fx når du er på vej hjem fra arbejde eller ferie. Om vinteren, når minusgraderne sniger sig ind på os, er det rart at kunne skrue op for indetemperaturen en time før, du kommer hjem, så der er dejlig varmt, når du træder ind ad døren. Mens man tidligere var nødt til at kontakte sin installatør, når man skulle installere en fjernstyrings-funktion på sin varmepumpe, kan man selv sætte Panasonics nye wifi-kit, CZ-TACG1, op uden hjælp fra en installatør.

 

Enkel montering

Det nye wifi-kit passer til alle Panasonics RAC indendørs varmepumper, som har en CN-CNT-tilkobling. Den fylder ikke meget og er nem at sætte fast på varmepumpen og koble på hjemmets internetrouter. Når varmepumpen er koblet på internettet, kan den fjernstyres ved hjælp af den gratis app Panasonic Comfort Cloud, som kan hentes til både smartphone og tablet. Appen fås både til iOS og Android.

 

Fuld kontrol over temperatur og strømforbrug

Med Panasonics app får du fuld kontrol over temperaturen og indeklimaet i lejligheden, huset eller sommerhuset, selv når du ikke er hjemme. Du kan blandt andet skrue op og ned for temperaturen og justere indeklimaet forud for weekenden eller ugen, som kommer. Du kan også tjekke både udendørstemperaturen og dit eget strømforbrug via appen, så du kan holde energiforbruget nede. Med appen kan du også installere, hvor kraftigt viften skal køre og i hvilken retning, luften skal blæse. Endelig kan du sætte varmepumpen på stille-mode fra telefonen – perfekt til, når du har brug for en lur i total stilhed. Appen kan registrere op til ti lokationer med tyve enheder hver.

 

Download Panasonics nye app til iOS her og til Android her.

 Læs mere på https://www.aircon.panasonic.eu/DK_da/