Logistikkselskapet Planzer går for TOUGHBOOK

  Planzer Transport AG som har 5200 ansatte har gått til anskaffelse av 2000 robuste håndholdte TOUGHBOOK-enheter for å effektivisere logistikkvirksomheten. Enhetene gjør det enklere for selskapets ansatte å jobbe i tøffe miljøer. Enhetenes integrerte og vinklede strekkodelesere gjør at objekter kan skannes dobbelt så raskt.   Enhetene som Planzer bruker har robust beskyttelse, en […]

 

Planzer Transport AG som har 5200 ansatte har gått til anskaffelse av 2000 robuste håndholdte TOUGHBOOK-enheter for å effektivisere logistikkvirksomheten. Enhetene gjør det enklere for selskapets ansatte å jobbe i tøffe miljøer. Enhetenes integrerte og vinklede strekkodelesere gjør at objekter kan skannes dobbelt så raskt.

 

Enhetene som Planzer bruker har robust beskyttelse, en 4,7 tommers skjerm og en vekt på kun 280 gram. Designen er basert på Panasonics standarder for robusthet med en IP65-sertifisering for å tåle støv og vann. Enhetene tåler fall fra opptil 2,1 meter og kan brukes i temperaturer ned til minus 20 grader.

 

Ytterligere informasjon om selskapets bruk av de robuste TOUGHBOOK-enhetene, klikk her.

 

For ytterligere informasjon, kontakt:

Ulrika Sturk

Regional Marketing Manager Norden

Ulrika.sturk@eu.panasonic.com

+46 708 104 804