Nye videovegg-skjermer med ultratynn bezel

Ny Panasonic HD LED videovegg-serie med industriens tynneste bezel tilgjengelig i desember og januar.

Panasonic slipper en ny HD LED videovegg-serie med skjermene TH-55LFV60W og TH-55LFV6W. Henholdsvis desember 2015 og januar 2016 er lanseringsdatoer. Modellene er ment for skjerminstallasjoner på offentlige steder med mye lys, og for utleie- og eventmarkedet.

LFV60 har lysstyrke 700 cd/m2, anti-refleksbehandling og er ment for installasjoner i for eksempel klesbutikker. Den kompletterer den eksisterende TH-55LFV70 som har samme lysstyrke og anti-refleks. LFV6 har lysstyrke 500 cd/m2 og kommer med anti-refleksbehandling.

Takket være industriens tynneste bezel på 3,5 mm blir videoveggbildene nesten sømløse. Videoveggen har også en innsynsvinkel på 178⁰, takket være et IPS-panel. De nye skjermene har kapasitet for 24/7-drift, økt pålitelighet, integrert USP-player og en integrert failover/failback-funksjon.

Skjermene har en ‘optimal image’-modus for ulike lokasjoner slik at installatøren kan velge de beste innstillingene basert på hvor skjermene monteres. Brukerne kan justere farge, kontrast og skarphet for å maksimere interessen fra publikum eller kunder.

For mer informasjon om LFV6/LFV60-serien og andre Panasonic Visual system-løsninger vennlig besøk vår hjemmeside.