Ny lydsvak 1-chip DLP-projektorserie med høy lysstyrke

Den nye projektorsereien, DZ780, er bygget for problemfri bruk i døgndrift. Det kan være for eksempel offentlige fremvisninger og ved bruk til utleie og sceneoppsetninger.

Projektorene er designet med et veskekjølesystem som reduserer driftsstøyen til bare 30 dB ved full effekt. Det er de mest stillegående projektorene i sin klasse. De nye projektorene er utstyrt med et dobbelt sett med lamper som sikrer uavbrutt bruk, selv hvis den ene skulle svikte.

Med DZ780-projektorene får du et enestående bilde fra 7000 lumen ved WUXGA-oppløsning. De har en rekke nye, enestående funksjoner som normalt kun sees i flaggskipprosjektorer for store lokaler, som geometrisk justering for buede skjermer. De støtter også flerskjerms-oppsett hvor farger avstemmes og bildene sømløst kobles sammen. DZ780-serien er også kombatibel med en rekke valgfrie plug-in programvarer, som Geometric Manager Pro og Auto Screen Adjustment. Disse sørger for automatisk oppsett og kalibrering for flere sammenkoblete projektorer og ved fremvisning på buede skjermer.