Reduser behovet for lagring og båndbredde med nye overvåkningskamera

Panasonic lanserer en ny serie med nettverkskameraer på den tyske messen Security Essen 2016. Kombinasjonen av full HD-oppløsning og selskapets nyeste programvare kan redusere nettverkets behov for lagringsplass og båndbredde betraktelig.

De to nye overvåkningskameraene WV-S1132 og WV S1131 blir tilgjengelige i oktober 2016, og er de første med Panasonics nye kameraplattform i-PRO Extreme. Kameraene blir introdusert som en del av det nye H.265-systemet som inkluderer opptakeren WJ NX4009 og programvaren WV-ASM300.

Plattformen utnytter kraften i H.265s komprimering, som gir en båndbreddereduksjon på 50 prosent sammenlignet med H.264. Kombinert med Panasonics Smart Coding-teknologi, gir den nye plattformen hele 80 prosent effektivisering i båndbredde og lagringsplass utover nivåene til H.265.

En ny forbedret Super Dynamic-funksjon gjør identifiseringsmulighetene enklere ved at ansikter blir synlige også under vanskelige lysforhold.

H.265-plattformen er utstyrt med Panasonics kommunikasjonssystem for sikkerhet, som ble vist på IFSEC 2016. Systemet beskytter kameraet, opptakeren og programvaren mot personvernbrudd ved hjelp av data- og kommunikasjonskryptering, samt et nøkkelsystem som identifiserer, verifiserer og sørger for gode videobevis.

Panasonic demonstrerer de nye i-PRO Extreme kameraene med tilhørende opptakere og programvare under messen Security Essen 2016 i Tyskland.

 

For mer informasjon om Panasonic Security Solutions, vennligst besøk:

http://business.panasonic.no/security-solutions/