360 grader overvåkning i 4K

Panasonic lanserer overvåkningskamera med 360 grader dekningsgrad og 4K oppløsning.

Overvåkningskameraet WV-SF481 fanger sylskarpe bilder uten blindsoner, som betyr stor dekningsgrad med færre kameraer. Kameraet er skreddersydd for banker, detaljhandelen, logistikkbransjen med mer, hvor detaljer kan være avgjørende.

Opptakene har en skarp og naturtro fargegjengivelse, også i dårlige lysforhold. WV-SF481 sørger for døgnkontinuerlig overvåkning med 1/1,7 tommers sensor, som fungerer ned til 0,05 lx i svart-hvitt-modus. Dette muliggjør et reelt skifte mellom dag- og nattopptak. Sammen med en 4K-motor leverer kameraet krystallklare bilder.

Produktmarkedsføringssjef i Panasonic, Gerard Figols, sier følgende:

– Det er det første 360 graders kamera med 4K-oppløsning, dag- og nattkapasitet og ABF-funksjon (Auto Back Focus). Vi snakker her om fordeler i forhold til redusert installasjonstid, omkostninger og vedlikehold. Samtidig leverer kameraet ekstremt høy bildekvalitet, er vanntett og har beskyttelse mot hærverk. Det er dermed like godt egnet til innendørs som til utendørs bruk.

Mer enn overvåkningskamera
Kameraet tjener både markeds- og sikkerhetsmessige formål, da det kan brukes til varmeregistrering og personopptelling. Det har et innebygd analyseverktøy som gjør det mulig å identifisere personer i bevegelse og i stillstand innen dekningsområdet. Dette gjør det blant annet enklere å måle effektiviteten på salgskampanjer i butikker, mens databeskyttelsen håndheves ved hjelp av bevegelseskryptering.

– Det er et allsidig kamera som tilbyr en egen klasse overvåking som mange virksomheter kan dra nytte av. Den smarte analysefunksjonen gir i tillegg virksomheter muligheter utenom sikkerhet, sier Figols.

Kameraet ble vist frem for første gang på Security Essen 2014 i Tyskland, 23. – 26. september.

For mer informasjon om Panasonics sikkerhetsprodukter, gå til: http://business.panasonic.no/professional-camera/products-and-accessories/security-cameras