R32 Big PACi: Klimaanlegget for små lokaler og rom

Med tredelt innendørsdel, smalere design og bedre effektivitet er R32 Big PACi designet for enkel og fleksibel montering i små lokaler og rom.

I mai introduserte vi en splitter ny serie klimaanlegg, R32 Big PACi. Serien består av lette og energieffektive klimaanlegg. Modellene er designet for enkel og fleksibel installering i rom med begrenset plass, som små butikker og leilighetskomplekser.

Her gir vi deg fire grunner til hvorfor R32 Big PACi er et godt valg av klimaanlegg for små lokaler og rom.

1. Større fleksibilitet

Innendørsdelen kan splittes opp i tre deler: varmeveksler, viftedel og viftehus. Det gjør installasjonen enklere og rasker. I tillegg gjør det installeringen mer fleksibel. Derfor passer modellen spesielt godt for ettermonteringsprosjekter, i tillegg til små lokaler og rom.

Illustrasjon av innedelen til klimaanlegget R32 Big PACi fra Panasonic, delt i tre, med mål og vekt. Viser hvorfor klimaanlegget egner seg i små rom og lokaler.

2. Lettere og smalere

Sammenliknet med anleggets forgjenger, som har kuldemediet R410A, er innendørsenheten redusert med 230 millimeter i dybden og opptil 16 kilo i vekt. Det gir enklere installering – som kan gjøres av færre personer – og kan spare installatøren for tid og ressurser.

3. Mer effektiv og miljøvennlig

Til tross for at den nye R32 Big PACi er mer kompakt enn sin forgjenger, er den mer effektiv i både oppvarming og kjøling. Den har forbedret SEER-rating på opp til 5,25 og SCOP-rating på 3,61.

I tillegg bruker modellen utelukkende kjølemiddelet R32. Med 10 prosent høyere energieffektivitet enn R410A er R32 et av de mest miljøvennlige kuldemediene på markedet. Det kan bidra til å gjøre virksomheter mer skånsomme mot miljøet, tillegg til å være bedre for lommeboken.

4. Bedre luftstrøm

For å gi best mulig komfort i lokalet er split-kanalen forbedret. Det gir anlegget opptil 24 prosent bedre luftstrømvolum enn sin forgjenger. R32 Big PACi er derfor et mer energieffektivt og rimeligere klimaanlegg over tid.

Har du spørsmål eller vil vite mer om R32 Big PACi? Fyll gjerne ut et kontaktskjema slik at vi kan ta kontakt med deg for en hyggelig prat.