Toughpad sendes i rummet

Panasonic reklamerer med tablets, der både kan overleve en tur i fliserne med hovedet først og al slags vejr. Men den ultimative test må være en tur ud i rummet. 34.000 meter og tilbage igen.

Med en metrologisk luftballon blev Toughpad FZ-N1 og FZ-G1 sendt til vejrs omringet af kameraer, der filmede hele turen op i 34.000 meters højde. Termometeret sagde minus 67 grader, inden ballonen eksploderede og sendte de to Toughpad mod jorden igen. Og de klarede turen.

 

Tre gange så højt som charterflyene
”Vi ved, at vores produkter kan tåle mosten, men selv vores tekniske eksperter tvivlede på, at vores Toughpad ville overleve den her ekstreme test. Men vi ville gerne vise, at vi holder, hvad vi lover, når vi siger, at de kan klare alting. Og heldigvis holdt vores lille rum-eksperiment. De to Toughpad fløj tre gange så højt som charterflyene – helt derop hvor mennesker ikke kan overleve med mindre, de er i rumdragter, der er beregnet til det ekstreme tryk. Med en fart på 402 km/timen blev de skudt tilbage på fast grund og foruden lidt småskrammer, virkede de helt perfekt – ja, de optog endda stadig,” siger Panasonics europæiske produktchef Jon Tucker.

 

Se mere om Panasonics rumrejse her.