Panasonic vækster fortsat på det europæiske marked for robuste notebooks og tablets

Markedet for robuste enheder vokser – over halvdelen vælger Panasonic.

Panasonic fortsatte med at vokse på det europæiske marked for robuste notebooks og tablets i 2015, viser ny markedsanalyse fra VDC Research. Med en salgsandel i Europa på 66 procent for robuste notebooks og 59 procent for alle solgte robuste tablets, har Panasonic Toughbook og Toughpad solgt flere enheder i Europa end resten af branchen sammenlagt.

Med 20 års uafbrudt succes i Europa har Panasonic cementeret sit fodaftryk i denne branche. Virksomhedens omsætning voksede på imponerende vis i 2015 med 55 procent på markedet og udgør nu cirka en tredjedel af virksomhedens samlede produktsortiment.

“Vi ser, at flere og flere virksomheder efterspørger vores fleksible og robuste mobile enheder for at kunne tage del den i digitale transformation, som mange brancher oplever i dag. På baggrund af vores kunders tilbagemeldinger, dygtige udviklere og samarbejdspartnere fortsætter vi med at innovere vores løsninger, som kan skabe glæde og øget effektivitet for virksomhederne nu og i fremtiden,” siger Jan Kaempfer, marketingschef for Panasonic Computer Product Solutions.