Skab opmærksomhed og stemning med lysende video- og billedprojektion

Panasonic lancerer i dag Space Player™, som er et nyt must-have produkt, der kombinerer belysning og projektion til at skabe visuelle oplevelser i detailhandlen, museer og restauranter.

Løsningen henvender sig især til detailindustrien, der på smuk og kreativ vis kan fremhæve et produkt og projicere tekst om produktet på samme tid. Men Panasonic ser også store muligheder i løsningen for museum og restaurationsbranchen.

”Med Space Player™ kan man skabe interaktive museumsudstillinger med levende billeder og skiftende tekst, som involverer gæsterne på en ny måde. Og restauranter kan skabe en helt speciel stemning ved at projicere menuer på vægge og borde. Med løsningen ønsker vi at skabe et nyt marked for projektionsbelysning, hvor video bruges til belysning,” siger Hartmut Kulessa, marketingchef hos Panasonic Visual System Solutions.

Space Player™ kan nemt integreres i den eksisterende belysning og er en omkostningseffektiv måde at skabe et imponerende AV-miljø. Løsningen er formet som et elegant spotlys, der nemt tilsluttes en almindelig lysskinne via et enkelt kabel, og de effektive laserdioder giver mere end 20.000 timers vedligeholdelsesfri drift.

Space Player kan projicere i alle retninger og afspille medier fra SD-kort, HDMI, Wi-Fi eller LAN.

Space Player fås i sort (PT JW130GBE) og hvid (PT JW130GWE).