Panasonic udvikler displays, der kan tale direkte til din smartphone

Panasonic fremviser ny Light ID-teknologi på ISE 2016, som tillader deling af indhold til information, underholdning, vejvisning og reklamer ved brug af LED skærmteknologi.

Panasonics Light ID forbinder smartphones med digital skiltning. Teknologien anvender baglyset i displayet til at levere detaljeret information fra skærmen gennem en app til modtagerens smartphone.

”Et display kan levere en masse information til en smartphone. Vi tror især på at dette vil finde anvendelse i turistområder for at give vejvisning til lufthavnen, togstationen eller shopping, og det kan endda leveres på flere forskellige sprog,” siger Enrique Robledo, som er europæisk Marketing Manager for Panasonic. Han fortsætter:
”Det er også sandsynligt at teknologien vil finde plads i museer, hvor information og guidede tours kan levereres til gæsternes tablets og smartphones.”

De nye displays og tilhørende software forventes frigivet i løbet af 2016.Besøg Panasonics stand i Hall 1 H20 på ISE 2016, Amsterdam den. 9. – 12. februar for at få en demonstration af alle de nye produkter. Læs mere om Panasonics Visual Systems løsninger her