Panasonic præsenterer prisvenlig whiteboard-teknologi

Panasonic introducerer to nye touch-displays, som skal give virksomheder og uddannelsesinstitutioner adgang til digital whiteboard-kommunikation til en overkommelig pris.

Det 75-tommer 4K direct-LED-panel (TH 75BQE1) og det 65-tommer Full HD Direct LED-panel (TH.65BFE1) supplerer den nuværende serie af interaktive displays og er kompatible med Panasonics Whiteboard-software, når de tilsluttes en PC via USB og HDMI eller VGA.

De interaktive paneler på 400 cd/m2 gør det nemt at notere med både en pen, et forstørrelsesglas, et spotlys og en udtoningsmarkør. Displayene har også USB-hukommelse, der gør det muligt at læse indhold gemt på USB-enheder.

“Vores serie af interaktive displays er kendt for at være brugervenlig, og nu har vi også gjort det mere prisvenligt for organisationer,” siger Enrique Robledo, europæisk marketingchef for Panasonic. “Whiteboard mode gør det muligt for to eller flere personer at skrive samtidig, således at PowerPoint®-filer kan redigeres og gemmes, mens desktop-mode spejler indholdet, som det vises på pc-skærmen. Begge displays er ideelle til kollaborativ læring og møder.”

TH-75BQE1 og TH-65BFE1-modellerne kommer på markedet til foråret 2017.

Besøg Panasonic i Hal 1, stand 120 under ISE 2017, Amsterdam RAI, fra den 7. til 10. februar 2017, eller se mere på event-siden her: business.panasonic.eu/ISE2017.

For mere information om Panasonic Visual System Solutions, besøg: http://business.panasonic.dk/visual-system/