Panasonic præsenterer E-LED display-serie

På ISE 2017 giver Panasonic et smugkig på SF2-serien, en ny række E-LED-paneler skræddersyet til digital signage.

Disse Full HD-displays fås i fire størrelser og har en wide-view IPS panel-teknologi med en lysstyrke på 450 cd / m2, og det gør skærmene ideelle til digital signage-applikationer. Seriens E-LEDbaggrundsbelysning er også enormt energieffektiv, hvilket sikrer, at skærmene forbliver omkostningseffektive og kan køre døgnet rundt.

De nye displays forventes at komme på markedet i juli 2017. De kan både bruges i enkelt- og flerskærmsmiljøer, og både i stående og liggende retning. Derudover har de en indbygget USB Media Player.

Der er også mulighed for synkroniseret tænd/sluk, hvilket gør det mere praktisk at håndtere større flerskærms-installationer.

“Displayene er robuste og skabt til kontinuerlig, fejlfri drift,” siger Enrique Robledo, European Marketing Manager hos Panasonic. “Hertil kommer, at E-LED-bagbelysningsteknologien i disse displays giver et imponerende farve- og lysniveau uden at gå på kompromis med energieffektiviteten. De er perfekte til drift i høj kvalitet døgnet rundt.”

Besøg Panasonic i Hal 1, stand 120 under ISE 2017, Amsterdam RAI, fra den 7. til 10. februar 2017, eller se mere på event-siden her: business.panasonic.eu/ISE2017.

For mere information om Panasonic Visual System Solutions, besøg: http://business.panasonic.dk/visual-system/