Panasonic lancerer videovæg med ultratynd kant

Panasonic står foran at lancere en helt ny serie af HD LED-skærme med branchens mest elegante kant.

De to displays TH-55LFV60W og TH-55LFV6W bliver lanceret i henholdsvis december 2015 og januar 2016. De to skærme er velegnede til skiltning på offentlige pladser med lyse omgivelser og til event- og udlejningsindustrien.

LFV60 har en lysstyrke på 700 cd/m2, en anti-refleksoverflade og er egnet til brug i eksempelvis tøjbranchen. Den komplimenterer den eksisterende TH-55LFV70-skærm, som har samme lysstyrke og overflade. LFV6 skærmen har en lysstyrke på 500 cd/m2 og en overflade, der hæmmer genskin.

Takket være branchens tyndeste kant på kun 3,5 mm bliver videovæggen stort set perfekt. Skærmene har også en beskuelsesvinkel på 178⁰ takket være et IPS-panel. Samtidig har de kapacitet til at køre i døgndrift, øget pålidelighed, integreret USB-afspiller og en integreret failover/failback-funktion.

Hver skærm har en optimal image-mode afhængigt af hvilken position, den hænger i. På den måde kan installatøren vælge de bedst mulige indstillinger for den enkelte installation. Brugerne kan regulere farve, kontrast og skarphed for at tiltrække publikum, besøgende eller kunder.

Læs mere om Panasonics Visual Systems løsninger her.