Panasonic lancerer verdens mindste og letteste 4K+ projektor med høj lysstyrke

Panasonic Business udvider sit projektorsortiment med en 4K+ laserfosfor-projektor til live-events, udstillinger, udlejning og permanente installationer.

PT-RQ22K er en 3-Chip DLP™ SOLID SHINE-projektor, der har de samme dimensioner som WUXGA PT-RZ21K – Europas bedst sælgende high brightness-projektorer.
RQ22K er udstyret med en unik pixel shift-teknologi, som skaber flere pixels end en konventionel 4K-laserprojektor kan præstere. Det giver både skarpere billeder og mere fordybende og virkelighedstro oplevelser.

“RQ22K imødekommer efterspørgslen på en 4K+ projektor med let vægt, høj lysstyrke og filmlignende billedkvalitet. Den er oplagt til projektion i robuste og udfordrende forhold,” siger Hartmut Kulessa, som er europæisk marketingchef hos Panasonic. “Vi har udviklet avancerede billedmotorer, herunder et Quad Pixel Drive og en 240 Hz real motion-processor, som resulterer i ultraskarpe billeder. Det gør det muligt at optage hurtigbevægende indhold uden sløring og rystelser.”

PT-RQ22K er designet til situationer, hvor absolut pålidelighed er essentielt. Den har en dual light-motor, og projektoren kan hurtigt skifte til et backup-videosignal, hvis en primærkilde går ned. Varmebestandige fosforhjul og ’solid state’lasermoduler serverer levende 4K+ billeder med branchens bedste lysstyrke, kontrast og nøjagtighed. PT-RQ22K tilbyder også BT.2020-emulering og understøtter afspilning af premium HDR-videoindhold.

PT-RQ22K har en enkeltkabel 4K DIGITAL LINK-forbindelse og er kompatibel med det nyligt lancerede Panasonic 12GSDI interfacekort (ET-MDN12G10) samt det komplette udvalg af 3-Chip DLP™ Panasonic-objektiver. Projektoren er tilgængelig fra september 2018.

For mere information om Panasonic Visual System Solutions, besøg venligst: https://business.panasonic.dk/visual-system/