Digital skiltning har aldrig været nemmere

AV-branchen byder Panasonics nye skærmserie velkommen med åbne arme. Med Open Source software og en indbygget medieafspiller bliver moderne digital skiltning utrolig simpelt.

Panasonics AF1-serie vil skilte uden bøvl. AF1-serien er udstyret med System-on-a-chip, altså behøver du ikke længere en ekstern afspiller eller en computer for at kunne vise billeder, plakater eller video. Det betyder nem installation og intet virvar af kabler. AF1 anvender OpenPort-styresystemet baseret på Android og HTML5 og er udstyret med en 1GHz processor med fire kerner, 1GB RAM og 8GB intern hukommelse.

Det åbne API gør det muligt for dig at administrere skærmene via tredjeparts-software, som er kompatibel med OpenPort-platformen.

”Med OpenPort-platformen kan vi nå nye kundesegmenter sammen med Panasonic. Den indbyggede platform i skærmen er udviklet med digital skiltning i fokus og ikke som en eftertanke. Denne platform kombineret med DISE-software vil forenkle processen, som enhver kunde skal gå igennem for at implementere sine digitale skilte,” siger det svenske digital skiltning-firma DISE.

”Vi er utroligt stolte af at præsentere endnu et samarbejde med en stor og innovativ hardware-leverandør som Panasonic. Det giver vores partnere i EMEA-regionen endnu flere grunde til at anvende vores løsninger til digital skiltning,” siger Martin Romanowski, direktør i Smartsign.

Læs mere om Panasonics Visual Systems på vores website: http://business.panasonic.dk/visual-system