NY SOC DISPLAYSERIE LYSER OP PÅ ISE

Panasonic lancerer ny displayserie til kommerciel skiltning. Serien er udstyret med en ”System On a Chip” open source-platform.

Den nye, stabile og skalerbare AF1-displayserie fra Panasonic inkorporerer Android og HTML5-baseret OpenPort Platform. Serien er udstyret 1GHz quad-core CPU, 1 GB RAM, og 8 GB intern hukommelse. Med de nye skærme hører eksterne Wintel-systemer med alt deres bøvl med kabler og installation fortiden til.

De nye displays har en 6,3 mm tynd kant og kan både anvendes liggende og stående. IPS panel med 500 cd / m2 sikrer en bred betragtningsvinkel. Alle er bygget til 24/7-drift og er udstyret med en indbygget medieafspiller og Wi-Fi-funktion.

AF1-serien er Google-certificeret, hvilket muliggør at bruge specialiserede apps til digital skiltning. Med skærmenes åbne API kan du administrere dem gennem tredjeparts software, der kører på OpenPort platform.

Besøg Panasonic og få en demonstration på årets ISE i Amsterdam fra den 9.-12. februar 2016. Du finder standen i hal 1-H20.

Læs mere om Panasonics Visual Systems løsninger her.