Stærke interaktive whiteboards fra Panasonic

Panasonic introducerer to nye touch-displays, som gør digital whiteboardkommunikation i virksomheder lige så nem som undervisning i klasselokalet.

Nu lancerer Panasonic to nye interaktive whiteboards, der komplementerer den eksisterende displayserie: En 75” Direct LED-skærm i 4K (TH-75BQE1) og en 65” Direct LED-skærm i Full HD (TH-65BFE1). Begge skærme er kompatible med Panasonics whiteboard-software, når de forbindes med en pc via USB og HDMI eller VGA.

De interaktive skærme har en lysstyrke på 400 cd/m2 og 10-punkts Touch, hvilket blandt andet gør det nemmere at tage notater med en pen og muligt for flere brugere at interagere med skærmen samtidig. Derudover har de både lup, Spotlight og en fade-out-markør samt en simpel USB-port, som kan aflæse medier direkte fra USB-enheder.

“Vi har gjort selve funktionaliteten af vores interaktive display-sortiment mere brugbar og prisvenlig,” siger Florence Antony, Product Marketing Manager i Panasonic. “Teknologien er ekstremt stærk, når det kommer til kollaborativ undervisning og møder. Fx kan to eller flere personer arbejde på skærmen samtidig, således at dokumenter udarbejdes af en hel gruppe, inden de redigeres og gemmes.”

TH-75BQE1 og TH-65BFE1 bliver tilgængelige i løbet af sommeren 2017.

For yderligere information om Panasonic Visual System Solutions, besøg venligst: http://business.panasonic.dk/visual-system