Panasonic lancerer brugervenligt remote kamera

Panasonic lancerer et nyt remote kamera med funktioner, der gør det ideelt til forelæsninger, konferencer og fritidssegmentet.

AW-HE40 omfatter en nyudviklet MOS-sensor af 1/2.3-typen og en digital signalprocessor til høj følsomhed og opløsning, hvilket giver en nem konfiguration og betjening.

Udover 30x optisk zoom har kameraet supplerende digitalzoom, som gør det muligt at opnå 40x zoom og alligevel bevare en høj opløsning takket være Super Resolution-teknologi.

Kameraets “nattetilstand” kan tage billeder i svag belysning, og AW-HE40 kan indstilles til automatisk at skifte til nattetilstand afhængigt af de omgivende lysforhold.

Panasonics produktmarketingchef, Markus Naegele, siger: “Dette nye remote kamera opfylder mange forskellige behov takket være en højtydende zoomfunktion, vidvinkelobjektiv og fantastisk farvegengivelse. Installationen er legende let med et enkelt kabel, der sørger for PoE-strømforsyning, mens kameraet kan fjernbetjenes fra en pc, Mac, tablet eller smartphone.”

Pan-tilt-funktionen giver støjsvag kamerabetjening og en panoreringsrækkevidde på ±175°, som kan indstilles til 90° på et sekund for hurtig kontrol.

Strøm kan leveres via LAN-kabel, og fordi det ikke er nødvendigt at installere en strømforsyning eller endda en lokal stikkontakt, kan installationsomkostninger reduceres væsentligt.

AW-HE40 fås i to forskellige versioner og farver. AW-HE40H er udstyret med HDMI-tilslutning, og AW-HE40S med HD SDI-videoudgang. Begge kameraer fås i perlehvid eller sort metallic og kan købes i januar 2015 (HDMI-versionen) og februar 2015 (HD SDI-versionen).

Klik her for yderligere oplysninger om Panasonics sortiment af remote kameraer