Panasonics LinkRay sender data med LED-lys

Den lysbaserede datadistributionsplatform, som Panasonic introducerede på ISE 2016, bliver nu en realitet.

LinkRay-platformen, som bliver tilgængelig i 2017, bruger LED-lys til at overføre indhold til mobile enheder og gør dermed digital signage-displays, skilte og lyskilder til et 1-2-1 marketingværktøj til smartphones.

Brugerne kan modtage data fra LinkRay-sendere ved hjælp af kameraet på deres smartphone. Man kan downloade information, som vises på ens eget sprog, hvilket kan forstærke besøgsoplevelsen på fx museer, gallerier og i butiksmiljøer.

LinkRay-teknologien vil være tilgængelig i en række professionelle displays (42, 49 og 55 tommer) samt i en Fixed ID-modulator og i en strømenhed med konstant spænding. De faste ID-modulatorer sender LinkRay ID-koder til en tilsluttet LED-lyskilde som fx et skilt eller en lampe. Større displays på 70 og 80 tommer planlægges at komme på markedet i vinteren 2017.

“Vi har indarbejdet et analyseelement på LinkRay-platformen, så marketing- og ledelsesteams kan se statistik på, hvor mange besøgende, der har scannet skærmene, og dermed få indblik i, hvilke tilbud eller udstillinger, der er mest populære,” siger Enrique Robledo, Marketing Manager hos Panasonic.

Besøg Panasonic i Hal 1, stand 120 under ISE 2017, Amsterdam RAI, fra den 7. til 10. februar 2017, eller se mere på eventsiden her: business.panasonic.eu/ISE2017.

For mere information om Panasonic Visual System Solutions, besøg: http://business.panasonic.dk/visual-system/