Panasonic introducerer ironman i laserprojektering

Panasonic introducerer en ironman inden for projektering: En short throw-laserprojektor til kontrolrum, der giver op til 10 års øget levetid.

PT-RZ575-projektoren lanceres i efteråret 2016 med en lysstyrke på 5.200 lumen og et kontrastforhold på 20.000:1. Projektoren har en lysfunktion, der giver en langtidsstabil præstationsevne ideel til optagelser i kontrolrummets typisk mørke omgivelser.

Projektoren indeholder Panasonics unikke SOLID SHINE™ laserteknologi, som både er driftssikker og giver uovertrufne niveauer af ensartet lysstyrke.

”Panasonics SOLID SHINE lasersortiment har fem forskellige programmer, hvilket giver mulighed for exceptionel udholdenhed og uden behov for vedligeholdelse”, siger Hartmut Kulessa, Panasonic Projector Marketing Manager. ”Projektoren er ideel til mørke omgivelser så som kontrol- og overvågningsrum, hvor det typisk er unødvendigt at have fuld lysstyrke. Brugeren kan vælge op til tre lavtlys-funktioner, der forlænger levetiden til 87.600 timer på et år. Det svarer til cirka 10 års uforstyrret service uden behov for at erstatte lyskilden.”

RZ575 er designet til at kunne køre døgnet rundt i flotte farver, der ikke forringes over tid. Desuden er den udstyret med en holdbar dobbeltoptisk laser, som giver projektoren to diskrete lyskilder, der grupperer laserdioderne i moduler for at sikre uafbrudt projektion i det usandsynlige tilfælde, at en lyskilde skulle fejle.

For mere information om Panasonic SOLID SHINE laserprojektionsteknologi, besøg http://business.panasonic.dk/visual-system/solid-shine-laser-projection