ISE 2018: Panasonic skaber holografisk liveshow

Panasonics “showstopper” er blevet et must-see på ISE-messen i de seneste år, og har budt på alt fra live catwalks og projektionskortlagte sportsvogne til 4K robotskærme og magiske brusere med bevægende projektion.

På ISE 2018 kommer de besøgende endnu engang til at se Panasonic skabe et unikt liveshow, der kombinerer billedkunstentertainere, laserprojektion, 3D-mapping og auto tracking, som efterlader en magisk følelse hos publikum.

“Der er tale om en magisk altomgivende projektionsmapping, som er svær at opnå med andre visuelle teknologier,” siger Thomas Vertommen, Panasonic European Product Marketing Manager. “Laserprojektion har en evne til at engagere folk og bringe objekter til live med overbevisende og fortællende oplevelser.”

Panasonic præsenterer et show, som er designet af Painting with Light og skabt i samarbejde med Novaline. Novaline leverer et usynligt materiale til projektionsskærmene, som i kombination med laserlys fra Panasonics 3-chip DLP™-laserprojektorer skaber et meget lyst og realistisk billede.

Panasonic vil igen samarbejde med Blacktrax and Disguise (d3-teknologi), der muliggør sporingsløsningen og serverteknologien bag liveshowet.

Se Panasonics showstopper i Hall 1, stand H20.

For yderligere information om Panasonic Visual System Solutions, besøg venligst: http://business.panasonic.co.uk/visual-system/