Det bedste fra broadcast vises frem på ISE 2016

Panasonic bruger ISE 2016 til af fremvise broadcast-produkter, som understøtter liveproduktioner til events og sceneoptrædener.

På Panasonics stand vises auto tracking- og kontrolassistentløsninger og AW-UE70, som er industriens første professionelle 4K-integrerede PTZ-kamera.

Auto tracking er en software-baseret løsning, som nøje kan følge en person i en konferencesal eller et auditorium, mens kontrolassistentløsningen er en applikation, som tillader fjernstyring af et kamera fra en tablet, så brugeren trådløst kan panorere, zoome og fokusere på forskellige personer.

Begge applikationer er kompatible med AW-UE70 4K remote camera, som leverer UHD-billeder i 25p via HDMI og er kompatibel med 4K-streaming og indspilning af 4K direkte i kameraet.
”UE70 er det perfekte kamera for systemintegratorer. Udover IP-fjernstyring, video streaming og SDI-udgang, så er kameraet udstyret med PoE+ (Power over Ethernet), så både strøm og signaler går gennem et enkelt CAT5-kabel,” siger europæisk marketingchef Guilhem Krier for Broadcast & ProAV.

Panasonic meldte også, at to nye 4K-studiekameraer, AK-HC5000 og AK-UC3000, vil blive lagt til broadcast-sortimentet i foråret 2016.

Besøg Panasonics stand i Hall 1 H20 på ISE 2016, Amsterdam den 9. – 12. februar for at få en demonstration af alle de nye produkter. Læs mere om Panasonics Visual Systems løsninger her