Spar på varmen og pengene med Panasonics nye buffertank  

Vil du spare penge og samtidig gøre en god gerning for miljøet? Så læs videre. Panasonics nye 50L buffertank er tilgængelig nu og øger effektiviteten af din Aquarea luft-vand-varmepumpe

50L Buffer TankPanasonics nye buffertank forhindrer varmespild ved at give større volumen til din Aquarea luft-vand-varmepumpe og lagre varme. Det betyder, at du får et mere effektivt system, hvad enten du bor i en lille eller stor ejendom.

Produktet fås til en fornuftig pris, og når det først er installeret, skal det kun i sjældne tilfælde vedligeholdes. Tanken er let og hurtig at installere og kræver ikke megen plads, da den skal monteres på væggen.

Aquarea-produkterne kan give en kapacitet fra 3kW og helt op til 16kW – den højeste på markedet. Derved sikres det, at dit system altid kan opfylde dine behov for opvarmning og køling. Systemerne er meget miljøvenlige og egner sig både til nye og renoverede huse, evt. som erstatning for et oliefyr.

Panasonics nye buffertank er tilgængelig nu. For flere detaljer om tanken og Aquareas specifikationer, besøg https://www.aircon.panasonic.eu/DK_da/.