Optimer energieffektiviteten med Panasonic VRF Smart Connectivity

Hoteller og detailbutikker verden over har installeret Panasonic VRF Smart Connectivity – et helt nyt system, der både sikrer et godt indeklima og en maksimal energiudnyttelse.

Adskillige hoteller og detailbutikker verden over har fået øjnene op for Panasonics VRF Smart Connectivity – og det med god grund. Den smarte løsning, der er integreret med Schneider Electrics EcoStruxure™, giver overblik over en bygnings energiforbrug og behov ved hjælp af et såkaldt Building Energy Management System (BEMS). Dermed er det muligt at optimere energieffektiviteten, reducere omkostninger og forbedre indeklimaet i erhvervsbygninger.

Med Panasonic VRF Smart Connectivity kan Schneider Electrics BEMS kobles sammen med Panasonics VRF rumsensorer. Det giver brugbare oplysninger om en bygnings energiforbrug og gør det muligt at kontrollere en bygnings kernesystemer som fx HVAC, belysning, sikkerhed, strøm og elektricitet, så det i sidste ende bliver muligt at spare penge.

Bedre indeklima
Udover besparelser på energiforbruget kan Panasonics VRF Smart Connectivity-system også være med til at forbedre indeklimaet i en ejendom.

Med indbyggede fugtsensorer, der kan forbindes direkte med BEMS uden at tilføje ekstra sensorer, kan man kontrollere luftfugtigheden. Dertil bliver temperaturer, CO2-niveau og brugen af forskellige rum i ejendommen overvåget, hvilket er med til at understøtte, at der konstant opretholdes en optimal indendørs luftkvalitet.

Skræddersyet og brugervenlig
Det brugervenlige interface er let at anvende og kan tilpasses, så det matcher ens behov og bygningens planløsning. VRF Smart Connectivity-systemet med syv indlagte sprog er let at anvende og kræver ingen videre oplæring.

I kraft af enkle software-opdateringer kan teknologien løbende blive finjusteret, så den matcher Panasonic-kunders behov både nu og fremover.

Læs mere her.