Thibaut Marsol er ny nordensjef i Panasonic Heating & Cooling

Ny nordisk chef til Panasonic Heating & Cooling

Panasonic har ansat Thibaut Marsol som chef for Panasonics Heating & Cooling i Norden. Med den nye titel bliver Thiabuat Marsol ansvarlig for Panasonic Heating & Cooling i Danmark, Sverige, Finland og Norge samt de baltiske lande.

Selvom titlen er ny, er Thibaut Marsol knapt så ny i Panasonic-regi. Den nyudnævnte nordiske chef har nemlig allerede været i koncernen i ni år, og har blandt andet arbejdet som markedschef i Frankrig, før han blev salgschef for HVAC-produkterne. Senest har han været chef for Panasonic Heating & Cooling i Frankrig og Benelux.

Med base i Stockholm, hvor det nordiske hovedkontor for Panasonic Heating & Cooling ligger, skal Thiabuat Marsol nu lede satsningen på luft til vand samt på kommercielle installationer i regionen.

“Det bliver en spændende udfordring at skulle overtage ansvaret for Norden. De nordiske lande er strategisk vigtige for Panasonic. De er dynamiske og fulde af muligheder, og jeg ser frem til at gå i gang med opgaverne,” siger Thibaut Marsol og fortsætter:

“Først og fremmest vil vi styrke det allerede gode og langsigtede samarbejde, som vi har med vores distributører i Norden og forsætte den gode vækst. Desuden ønsker vi at øge markedsandelen inden for luft til vand ganske drastisk, og samtidig vil vi gerne skabe mere fokus på vores kommercielle varme- og kølesystemer, specielt vores CO2-teknologi.”

Panasonic har været til stede på det nordiske varme- og kølemarked i 35 år. Virksomheden distribuerer innovative og unikke produkter, som er tilpasset det ekstreme klima i Norden.