Mød det hemmelige klimaanlæg til frossenpinden og den varmblodede

Panasonic præsenterer en ny, energieffektiv klimaløsning, der er så lydsvag, at den næsten ikke høres. Hybridproduktet E2 er specielt egnet til fx hoteller, kontorer og institutioner med behov for forskellige temperaturer i rummene.

Panasonics nye klimaløsning E2 High Static Pressure Hide Away VRF og PACi (E2) fryder slutbrugerens øre med et lavt lydniveau på kun 41 dB og op til 45dB (A), når den er på højeste ydelse. Samtidig er det yderst energieffektivt og kan både give frisk luft og et højt statisk tryk op til 270pa.

Både til frossenpinden og den varmblodede

“Vi vil gerne hjælpe danske virksomheder med at opnå betydelige energibesparelser. E2 er en yderst fleksibel løsning, der kan klare koldere og varmere temperaturer end konkurrerende produkter – og det til en rigtig fornuftig pris. Og så gør det jo heller ikke noget, at designet er pænt og, at løsningen er nem at installere,” siger landechef Tomas Bærholm, Panasonic Danmark.

E2 kan give indendørstemperaturer på mellem 15 og 45 grader, hvilket slår konkurrerende produkter. Det er yderst effektiv selv under ekstreme udetemperaturer (fra -5 til +43 grader).

Stiller selv diagnosen

Løsningen er udstyret med værktøjer til selv-diagnosticering og en automatisk ventilationsfunktion, der registrerer, hvis trykket falder i rørene og justerer blæserhastigheden tilsvarende. De intelligente funktioner sparer installatøren tid under opsætningen, fordi de slipper for at skulle lave manuelle justeringer. E2 er kort sagt en energieffektiv og omkostningseffektiv løsning til de mest krævende virksomheder.

Panasonics ECOi VRF klimaløsning, herunder E2, er nemme at styre. De kan fjernstyres fra en pc, tablet eller smartphone og er kompatible med en række af Panasonics andre brugervenlige applikationer. De nye enheder er 15 procent lettere end tidligere modeller og kan nemt integreres med en bygningsstyrings-system.

Læs mere om vores klimaløsninger på vores hjemmeside: http://www.aircon.panasonic.eu/DK_da/