Har du set Panasonics nye mini VRF-system?

Som navnet antyder, fylder Panasonics nye Mini VRF-system meget lidt og er derfor ideel, hvis du gerne vil spare plads. Samtidig er systemet også enormt fleksibelt. Med en kabellængde på op til 150 meter er det nemt at tilslutte, og så kan det i øvrigt tilsluttes op til 15 indendørsenheder. Det har med andre ord […]

Som navnet antyder, fylder Panasonics nye Mini VRF-system meget lidt og er derfor ideel, hvis du gerne vil spare plads. Samtidig er systemet også enormt fleksibelt. Med en kabellængde på op til 150 meter er det nemt at tilslutte, og så kan det i øvrigt tilsluttes op til 15 indendørsenheder. Det har med andre ord aldrig været nemmere at finde plads til at installere et udendørs VRF-system, som både er funktionelt og diskret.

”Vores nye Mini VRF-system skaber en perfekt synergi mellem størrelse, effektivitet, kapacitet og tilslutning. Derfor er det en fornuftig løsning til både privat- og erhvervsejendomme”, siger Panasonics danske landechef Tomas Bærholm.

Lille af størrelse, stor af kapacitet

Med det nye system åbner Panasonic døren for nye markeder, hvor der hidtil har været begrænsede muligheder for varme- og kølesystemer. Som fx små butikker og kontorer, boliger og ejendomme, hvor udendørspladsen er begrænset, men også større kommercielle bygninger så som hoteller og hovedkontorer, hvor facaden ikke skal bære præg af installationen.

”Den nye serie af mini VRF-systemer kommer med en række fordele for slutbrugeren; blandt andet et lavt støjniveau, fuld ECOi-kontrol, høj effektivitet og større ydeevne i et mere kompakt system sammenlignet med eksisterende løsninger”, siger Tomas Bærholm.

Energibesparende og effektiv

Panasonics Mini VRF-system sparer ikke kun plads. Det er også enormt energibesparende takket være dets topklasse COP-værdi.

Mini VRF-systemet fås i henholdsvis 4, 5, 6, 8 og 10 H P. Der kan tilsluttes op til 15 indedele, som styres individuelt. Samtidig gør kapaciteten og fleksibiliteten, at systemet kan dække store behov til en konkurrencemæssig pris. Det er med andre ord et af de mest kompakte og stærke VRF-systemer på det europæiske marked.

Oversigt over mini VRF-systemets fordele:

  • Høj effektivitet
  • Fleksibel rørtilslutning op til 150 meter
  • Lavt lydniveau
  • Højt statisk tryk på 35Pa
  • Forbind op til 15 indendørsenheder
  • Kompatibel med ECOi-kontrol
  • Bluefin-beskyttelse (U-8LE1E8 and U-10LE1E8)

 

For mere information om Panasonics serie af VRF-systemer, besøg os på https://www.aircon.panasonic.eu/DK_da/