Nu kommer Panasonics Aquarea Smart Cloud med IFTTT

Panasonics Aquarea Smart Cloud CZ-TAW1 vil snart være kompatibel med IFTTT, en avanceret teknologi med en intuitiv brugerflade og forudindstillede applets, der kan tilpasses efter dine specifikke behov.

Panasonic tager endnu et skridt mod en stadig mere forbundet verden. Med tilføjelsen af IFTTT, der står for ”If This, Then That”, opnår Aquarea Smart Cloud en komplet løsning til et allerede progressivt kontrolsystem.

IFTTT er en webbaseret service, der bruges til at oprette en sekvens af kommandoer og handlinger kaldet applets. Disse er ofte installeret på forhånd for at gøre brugen lettere. Hver applet består af to dele: en trigger (”this”- delen) og en handling (”that”- delen), der giver brugeren mulighed for at oprette en sekvens af handlinger, der aktiveres med kun én kommando.

Kan skifte indstillinger som vinden blæser
Aquarea Smart Cloud CZ-TAW1 er en service, der giver fjernadgang til nye Aquarea-funktioner. Men ved hjælp af IFTTT har du nu muligheden for at få endnu hurtigere adgang til det smarte hjem, med et enkelt tryk på en knap eller ved hjælp af stemmestyring.

Sammen med IFTTT kan både enkle og mere avancerede instruktioner knyttes til Aquarea-systemet. Alt fra at tænde og slukke for systemet, til at sende e-mails og fejlmeddelelser. Andre dele af det smarte hjem kan også integreres. For eksempel kan en forprogrammeret indstilling sørge for, at forandringer i vejrforholdene udenfor automatisk justerer temperaturen og lysforholdene indenfor.

Ved hjælp af IFTTT kan brugeren udføre gentagne instruktioner automatisk. Dette kan gøres eksternt via en smartphone eller tablet, hvilket betyder, at processerne kan udføres, før du kommer hjem. IFTTT er den perfekte tilføjelse til Aquarea Smart Cloud. Det er enkelt, tidsbesparende og kræver ikke meget teknisk snilde.