Luft-vand varmepumpe kåret som bedst i test af Teknologisk Institut

Teknologisk Institut siger, at Panasonics luft-vand varmepumpe giver mest værdi for pengene

Teknologisk Institut har netop fortaget en test af Panasonics Aquarea luft-til-vand varmepumpe med All in One-modulet. Testresultatet er baseret på Panasonics T-CAP 9KW luft-til-vand varmepumpe, som er testet med en ydelse på 9,29 KW ved -10 grader. Systemet fik branchens højeste SCOP på 4,84. Testresultaterne offentliggøres på Energistyrelsens varmepumpeliste i løbet af få uger.

Varmepumperne på varmepumpelisten overholder alle lovkrav, og deres ydelse og effektivitet er bekræftet af Teknologisk Instituts uafhængige testlaboratorium. 15 af Panasonics luft-til-vand varmepumper er nu på listen, og det er derfor endnu mere fordelagtigt at skifte til miljøvenlig opvarmning.

Energieffektiv opvarmning af hjemmet og masser af varmt brugsvand
Aquarea All in One tilhører den nye generation af Panasonic varmepumper til opvarmning, køling og varmt vand i hjemmet. Aquarea T-CAP er de eneste varmepumper på markedet, som ikke taber kapacitet ned til -15 grader, hvilket sikrer den bedst mulige årsvirkningsgrad. Varmepumperne er testet ved -27 graders udetemperatur for at sikre den mest effektive og stabile drift i det nordiske klima. Den effektive løsning er hurtig og nem for installatøren at montere, og systemet sikrer effektiv opvarmning af hjemmet og varmt brugsvand med store årlige energireduceringer.

All in One er en pladsbesparende løsning, som er perfekt at installere i bryggers på grund af det stilfulde design uden synlig rørtilføring. Udedelen kan nemt integreres i husets design ved hjælp af den enkle varmepumpeskjuler, som fås i tilkøb. Varmepumpen kan styres fra din mobiltelefon, tablet eller computer, hvor energiforbruget kan aflæses og tilpasses direkte.

Varmepumpen er den bedste varmekilde
En ny analyse fra statens transmissionsselskab Energinet.dk viser, at det samfundsøkonomisk vil være mere gavnligt, hvis man erstattede alle olie- og træpillefyr med varmepumper, som bruger el til opvarmning. Panasonics Aquarea varmepumper giver bæredygtig opvarmning, som reducerer den årlige energiregning med 30-40 procent. Varmepumperne integreres nemt i de fleste varmeanlæg og er kompatible med andre energieffektive energikilder, som fx solpaneler.